• fi-team-fiduce
  • fi-team
  • adviseur-pensioen
  • fi-team-irma-amama-de-droog
  • adviseur-vermogensbeheer

Hypotheken

Mark ScheefhalsMail:mark.scheefhals@fiduce.nlLinkedIn

Bij FIDUCE kunt u terecht voor echt onafhankelijk hypotheekadvies. Wij verdiepen ons in uw wensen en stellen samen met u de te volgen strategie op.
Dit vertaalt zich in op maat gesneden hypotheekvoorwaarden voor u. Onze onafhankelijkheid wordt benadrukt door het feit dat wij met meer dan 20 aanbieders zaken kunnen doen.

Een hypotheekadvies komt als volgt tot stand:

1. Oriëntatiefase:    Hierin wordt duidelijk gemaakt hoe de advisering tot stand komt. Uw wensen, gegevens en mogelijkheden worden geïnventariseerd. Daarna vindt er een uitleg over de diverse basisvormen van hypotheken en wordt er een indicatie gegeven van het bedrag dat u maximaal kunt lenen en de bijbehorende maandlasten.

2. Analyse- en adviesfase:    Er worden meerdere berekeningen op basis van uw specifieke gegevens gemaakt en krijgt u een uitleg over de voorwaarden en verschillen van de gemaakte berekeningen. U krijgt advies over de hypotheekvorm, rentevariant en geldverstrekker. Uiteraard krijgt u de berekeningen van ons mee naar huis ter bestudering.

3. Beslissingsfase:    Hierin wordt uw keuze bepaald aan de hand van de berekeningen en het advies. De hypotheekofferte wordt door FIDUCE aangevraagd bij de gekozen geldverstrekker. Na ontvangst wordt de offerte met u uitgebreid besproken en kunt u de definitieve beslissing nemen. Tevens wordt er een toelichting gegeven op het vervolgtraject.

4. Afhandelingsfase:    Hierbij wordt de offerte geaccepteerd en krijgt u begeleiding bij de invulling van benodigde bescheiden. U krijgt voorlichting over het traject met de notaris en worden de conceptstukken door ons gecontroleerd. Uiteindelijk tekent u de hypotheekakte bij de notaris.

5. Service:    Gedurende de looptijd van de hypotheek kunt u bij ons terecht met uw vragen.