• fi-team
  • adviseur-pensioen
  • fi-team-irma-amama-de-droog
  • adviseur-vermogensbeheer

Verzekeringen

U kunt zowel particulier als zakelijk terecht bij FIDUCE voor al uw verzekeringen.

Particulier 
Verzekering maken een belangrijk onderdeel uit van uw maandelijkse uitgaven. Fiduce biedt u
maatwerk waarbij wij samen met u de balans zoeken tussen zelf risico’s dragen en zekerheid bieden tegen een redelijke prijs. Omdat uw leven verandert veranderen vaak ook uw wensen en risico’s. Deze veranderingen bespreken wij graag jaarlijks met u zodat uw verzekeringspakket pakket altijd aansluit op uw persoonlijke
situatie.
Lees verder….

Zakelijk 

Voor u als ondernemer geldt dat ondernemen en risico’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U weet dat als geen ander! Ondanks alle voorzorgsmaatregelen zijn veel risico’s niet, of niet volledig, uit te sluiten. Om deze risico’s af te dekken is een gedegen inventarisatie en advies van het grootste belang. Ook toekomstige ontwikkelingen dienen nauwkeurig te worden meegenomen in ons dynamisch advies wat minimaal twee maal per jaar met u wordt besproken. Denkt u hierbij aan ontwikkelingen binnen uw bedrijf en wetgeving.

Als ondernemer wilt u zich waarschijnlijk niet constant bezig houden met deze materie. FIDUCE neemt u deze zorg dan ook graag uit handen. U kunt altijd vertrouwen op de ondersteuning en het advies van onze specialisten. Zo kunt u zich blijven bezighouden met het ondernemen!
Lees verder….