• fi-team
  • adviseur-pensioen
  • fi-team-irma-amama-de-droog
  • adviseur-vermogensbeheer

Particulier

ekoorenParticulier
Verzekering maken een belangrijk onderdeel uit van uw maandelijkse uitgaven. Fiduce biedt u maatwerk waarbij wij samen met u de balans zoeken tussen zelf risico’s dragen en zekerheid bieden tegen een redelijke prijs. Omdat uw leven verandert veranderen vaak ook uw wensen en risico’s. Deze veranderingen bespreken wij graag jaarlijks met u zodat uw verzekeringspakket pakket altijd aansluit op uw persoonlijke situatie.

Schadeverzekeringen

Fiduce biedt een uitgebreid pakket aan particulieren schadeverzekering, zoals verzekering in- en om het huis, aansprakelijkheid en recht, autoverzekering, reisverzekeringen enz. Wij bemiddelen voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen waarbij de keuze voor kwaliteit en prijs voorop staat. Met een eigen schaderegelingsbevoegdheid kunnen wij u vaak bij kleinere schades zeer snel en vakkundig schadeloos stellen. Ook staan wij u bij met het invullen van schadeformulieren en zorgen wij ook voor noodhulp en reparateurs die de schade direct met de verzekeraar afhandelen. Dit scheelt u tijd en moeite.

Zorgverzekering

Ieder jaar vergelijken veel mensen hun zorgverzekering. Fiduce biedt u een ruime keuze aan zorgverzekeraars waarbij kwaliteit voorop staat. Of u voor een restitutie (vrije keuze hulpverlener) of een naturaverzekering (verplicht gebruik van gecontracteerde zorg) kiest, wij zoeken voor u de verzekering die het beste aansluit op uw wensen en maken desgewenst een vergelijk met uw huidige verzekering en verzorgen de aanmelding bij de verzekeraar. Uiteraard verzorgen wij ook de opzegging van uw oude verzekering.

Vermogensopbouw

Nagenoeg iedereen hoopt op een lang en gezond leven. Maar wat als u lang leeft en u kunt niet het leven leiden dat u gewend bent omdat u geen of weinig pensioen heeft? Door wetswijzigingen en lage rentestanden kunt u geconfronteerd worden met grote tekorten op het moment dat u met pensioen gaat.
Ook hebben de lage rentestand en beleggingsresultaten veel invloed op de opbouw van vermogen om uw hypotheek af te lossen of voor de studie van de kinderen.
Wilt u niet afhankelijk zijn van de AOW of uw werkgeverspensioen maar zelf uw toekomst zeker stellen, neem dan contact met ons op voor advies over vermogensopbouw.

Overlijdenrisicoverzekeringen

Welke risico loopt u als plots zou komen te overlijden. Welke financiële gevolgen heeft dat voor uw nabestaanden? Kan uw partner nog steeds in de eigen woning blijven wonen en is er nog voldoende inkomen? Voor de advisering van levens-, overlijdensrisico, uitvaart- en arbeidsongeschiktheidsverzekering werkt Fiduce op een uurtarief. Dit betekent dat wij altijd volledig onafhankelijk adviseren en zonder provisie werken. U betaalt daardoor een lagere premie of u heeft een hogere rendement op uw vermogensopbouw. Vooraf informeren wij u hoe lang een advies in beslag zal nemen en wat de kosten hiervoor zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor de advisering van levens-, uitvaart- en arbeidsongeschiktheidsverzekering werkt Fiduce op een uurtarief. Dit betekent dat wij altijd volledig onafhankelijk adviseren en zonder provisie werken. U betaalt daardoor een lagere premie of u heeft een hogere rendement op uw vermogensopbouw. Vooraf informeren wij u hoe lang een advies in beslag zal nemen en wat de kosten hiervoor zijn zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor schadeverzekeringen wordt geen uurtarief in rekening gebracht.

Voor een uitgebreid overzicht van onze diensten en tarieven hebben wij een Dienst Verlenings Document opgesteld. Deze kunt u hier downloaden.